Adveltis Fier Forjat.
Termeni si conditii. Politica de confidentialitate

Bine ati venit pe site-ul adveltisfierforjat.ro. In cazul in care continuati sa navigati si sa utilizati site-ul nostru, trebuie sa intelegeti ca acceptati urmatorii termeni si conditii de utilizare, care, alaturi de politica noastra de confidentialiate reglementeaza relatia dintre Adveltis Fier Forjat si dvs. in legatura cu acest site. Daca nu sunteti de acord cu acestea, va rugam, nu utilizati site-ul nostru.

Termenii: ‚Adveltis Fier Forjat’, ‚noi’, ‚nostru’ se refera la proprietarul acestui website.

Acest site colecteaza date personale, numai in limita celor consimtite de catre utilizator prin completarea formularului pentru cererea unei oferte. Utilizam unelte web ale unor terti, va informam ca acestia ar putea colecta date personale. Va rugam, verificati politicile de confientialitate ale acestora pentru mai multe informatii: Google Analytics, Google Ads.

Utilizarea acestui site se supune urmatorilor termeni:

- Continutul paginilor acestui website este pentru informarea si utilizarea dvs. exclusiva. Acesta poate fi schimbat la orice moment, faranotificare prealabila.

- Acest website utilizeaza Google Analytics pentru monitorizarea preferintelor de navigare. Daca permiteti utilizarea acestei unelte, anumite date personale pot fi inregistrate de catre tert.

- Utilizam cookies pentru a colecta informatii statistice anonime despre vizitatori, prin terti, precum Google Analytics si Statcounter, pentru afisarea de reclame personalizate prin Google Ads. Acestea sunt informatii pe care noi nu le stocam.

- Colectam date personale furnizate de catre utilizatorii ce solicita cerere de oferta pentru produsele pe care le comercializam, acestea fiind utilizate numai in scopul realizarii lucrarii solicitate de catre utilizatorul website-ului nostru.

- Toate marcile inregistrate reproduse pe acest website si care nu sunt proprietatea sau aflate sub licenta operatorului sunt notificate ca atare pe site.

- Utilizarea neautorizata a acestui website, a continutului existent pe acest site poate ridica posibilitatea solicitarii de despagubiri si/sau poate constitui o activitate ilegala.

- Utilizarea acestui website si orice disputa s-ar putea ridica in urma acestei utilizari se supune legislatiei din Romania.