x
Acest website foloseste cookies. Afla mai multe... Sunt de acord.

Contactati Adveltis Fier Forjat

Telefon:

0740 245 096


Email:

adveltis@gmail.com

Solicitati-ne o oferta de pret

Daca doriti sa ne solicitati o oferta de pret, va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a ne transmite informatii despre lucrarea dvs. din fier forjat:
- Codul si numele MODELului ales de dvs;
- DIMENSIUNIle golurilor pentru porti si panouri de gard, precum si numarul acestora. Lungimea tronsoanelor de parapeti pentru balcon;
- LOCALITATEA in care se executa lucrarea.
Completarea tuturor rubricilor este obligatorie.

La rubrica MESAJ aveti posibilitatea de a ne comunica orice detaliu despre lucrarea dvs. pe care-l socotiti de folos pentru intocmirea ofertei:
EX. Doresc poarta cu deschidere batanta (su culisanta sau autoportanta)
O MASURATOARE CAT MAI APROPIATA DE REALITATE SI DETALII CAT MAI COMPLETE, CONDUC LA O OFERTA CARE NU SE VA MODIFICA DUPA MASURATOAREA FINALA.
Dimensiunile transmise de dvs. au un caracter orientativ pentru intocmirea ofertei. Daca acceptati oferta primita, reprezentantul nostru se va deplasa la locul lucrarii dvs. pentru masuratoarea finala, incheierea contractului de executie si incasarea avansului de 50%.
Pentru o mai buna acuratete a ofertei ne puteti trimite poze cu imagini semnificative de la locul lucrarii pe care le incarcati direct in formularul nostru (daca doriti sa trimiteti mai multe imagini, va rugam sa le arhivati intr-un singur fisier).


Completati acest formular: