Porti si garduri din fier forjat

Prin pozitie, prin amploare si prin rolul pe care il are, Gardul din fier forjat reprezinta una dintre cele mai importante lucrari ale genului. Personalizeaza imobilul, ii ofera distinctie, ii asigura protectia si nu in cele din urma devine interfata dintre proprietar si lumea din jur.
Poarta din fier forjat reprezinta vedeta incontestabila a obiectelor realizate prin prelucrarea metalului. Simpla sau monumentala, batanta sau glisanta, Poarta din fier forjat este impozanta si impreuna cu celelalte elemente care compun gardul, daca sunt corect proiectate si executate, poate ridica considerabil valoarea imobilului.
Realizam Porti batante din fier forjat, Porti culisante din fier forjat, pentru acces auto si/sau pietonal si le echipam, la cerere, cu sistemul de automatizare corespunzator.
Puteti alege dintr-un portofoliu vast de modele proprii, de la garduri din categoria Standard, care pot fi achizitionate cu un buget redus, pana la garduri din categoria Lux. (Modelul 56P 'Athena' ofera cel mai bun exemplu al modului in care se poate clasifica un model in mai multe categorii de preturi, vezi aici.)