Porti si garduri din fier forjat

Prin pozitie, prin amploare si prin rolul pe care il are, un gard din fier forjat reprezinta una dintre cele mai importante lucrari ale genului. Personalizeaza imobilul, ii ofera distinctie, ii asigura protectia si nu in cele din urma devine o adevarata carte de vizita pentru proprietar, fara ca el sa stie.
Poarta din fier forjat reprezinta vedeta incontestabila a obiectelor realizate prin prelucrarea metalului. Simpla sau monumentala, batanta sau glisanta, Poarta din fier forjat este impozanta si impreuna cu celelalte elemente care compun gardul, daca sunt corect proiectate si executate, poate ridica considerabil valoarea imobilului.
Realizam Porti batante din fier forjat, Porti culisante din fier forjat, Porti autoportante din fier forjat pentru acces auto si/sau pietonal si le echipam, la cerere, cu sistemul de automatizare corespunzator din gama Sommer - Germania.
Va punem la dispozitie un portofoliu vast de modele proprii care se remarca prin originalitate si diversitate stilistica, din care va puteti alege solutia cea mai potrivita gustului si casei dvs.